Jade
Holdkő
Rubin
Zafír
Moldavit

jáde.jpgA Jade az egyik legismertebb és legkedveltebb ásvány. A nyugalom, a kedvesség, szeretet hordozóköve. A szívcsakra kiegyensúlyozója. Enyhíti a csípő- és veseproblémákat. Elősegíti a termékenységet és megkönnyíti a szülést. Általánosságban derűt és békét hoz életünkbe, könnyen lehetünk szerencsések, új barátságokat köthetünk. Vonzza a hűséget és védelmet nyújt a hosszú utazásokon.

holdko.jpgSzintén sokan kedvelik a Holdkő ásványt hiszen nyugtató és önuralomjavító hatással bír. Gyakran teszik ivóvízbe, de mielőtt megisszák hagyják hogy az ásvány néhány órán át feltöltse a vizet. Így használják fel orvosságként az álmatlanság leküzdésére is.

A Malamalachit.jpegchitot gyakran alkalmazzák cukorbetegség kezelésében, közvetlenül a hasra helyezendő. Megyfigyelték a jótékony hatását a földsugárzások enyhítésében és erősíti az immunrendszerünket. A napfonat- és torokcsakrát tölti fel pozitív energiával, elősegíti a pszichikus fejlődést.

Igen hrubin.jpgasznos kő a Rubin. Miközben összegyűjti, felerősíti az energiákat elősegíti és serkenti a szellemi koncentrációt. Hatással van a nyirokmirigyekre, a méreganyagok kiürülnek a testből. Védi a tudatalattit a pszichikai támadások ellen. Tökéletes védőkő.

A Zafzafír_2.jpgír egyszóval a bölcsesség köve. Összehangolja a csakrákat, megszünteti az energiaelekadásokat és még a művészi kreatívitásunkat is növelhetjük vele. Serkenti a torokcsakrát, elősegíti az együttérzésünket és megértésünket.

moldavit.jpg

Végül de nem utolsósorban egy univerzális kőről a Moldavitról. A cseh köztársaság területén járunk 14,8 millió évvel ezelőtt mikoris egy meteorit csapódik a földbe. Magas rezgésszáma miatt képes feloldani mind a 7 csakrában az elakadásokat. Felgyorsítja spirituális fejlődésünket és segítségével hamarabb rátalálunk belső utunkra.

A bejegyzés trackback címe:

https://napibon.blog.hu/api/trackback/id/tr334504091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása