Fornetti 2012.05.06. 16:24

Szerintem zöld

 Meleg, anyáknapja, üdülécsi csekk. Ezek a fogalmak jártak a fejemben....milyen jó idő lesz hétvégén....valami jó programot kéne szervezni anyáknapjára.....van még üdülési csekkünk!

 Szóval elkezdtem keresgélni az üdülési csekk elfogadóhelyeknél. Sétarepülés hmmm, bringóhintózás a Margitszigeten vagy egy kellemes ebéd valamelyik elegáns étteremben... Anyám fél a repüléstől, a bringóhintózás nem éri meg fél órára 1980 Ft-ért, anyám kérése "nem akarok puccos étterembe menni, inkább igyunk meg egy kávét vagy teát valahol". Milyen igaza van én is szívesebben mennék egy cukrászdába vagy egy jó kis teázóba.

 Közben már a reggeli illata érződik a konyhából. Sajtos krumplis pogácsa. Apám szervírozza a frissen szedett rózsa mellé. Hmmm tulajdonképpen étterem megoldva.

Na de vissza az újonnan szerzett úticélunkhoz. Kávézókból, teázókból nincs is hiány ha pl. igazi belvárosi hangulatra vágyunk,  de itt vannak a retro kávézók is sőt egészen különleges zenés, stand up-os helyek is. Mi mégis valami meghitt, családias, végre együtt vagyunk típusú programhelyszínben gondolkodtunk. Egy darabig azt hittem ez csak az én fejemben létezhet így. Mikoris végre rábukkantam 2 ígéretes helyre, az egyik a már többször emlegetett Zöld40390.jpg Teknős Barlangja teázó -korábban már hallottam valamelyik ismerősömtől- a belvárosban. Na ez egy igazi felhőtlen időtöltést nyújt, indiánzenével és indiánokkal. Egyéni kérésre pedig külön egyiptomi, buddha, western különtermekkel. Miért nincs ilyen több a városban? Szintén hasonló a Dzsungel k772.jpgávézó és étterem. A kalóz, szavanna, óceán és dzsungel helyszíneken elfogyaszthatunk egy menüt vagy ételkülönlegességet zöld dzsungelnövényekkel átszőtt vagy éppen hajóbelső légterében. Megnézvén a honlapot telefonos segítség után kiderül, hogy sajnos egyik helyen sem fogadnak el üdülési csekket.

 

Fél napos keresgélés és utánajárás után végül, úgy döntünk lekéne"porolni" tetris tudásunkat, így egy jópár 2 player "csaták" után jóllakva, a Tv-ből térhajtómű destabilizálódás és csillagidő szűrődnek.... édesanyám mélyen alszik.

little-big-planet-tetris.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napibon.blog.hu/api/trackback/id/tr604491664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása